Direktlänk till inlägg 31 mars 2011

Little chef

Av Jessica - 31 mars 2011 15:57

Igår hade vi gäster och M hjälpte mig med maten


Först gjorde vi lite rödbet-, morot- och palsternackschips


    

      



Näst blev det en aubergine sallad och en aubergine dipp. Vi började med att grilla 3 auberginer med några klyftor vitlök intryckta i dem


     


Aubergine sallad:

1 1/2 grillad aubergine skuren i småbitar

10 mellanstora tomater skuren i småbitar

3 salladslök skivad

1 grön paprika skuren i småbitar

blanda allt och servera


Aubergine dipp:

1 1/2 grillad aubergine

2 tsk kummin

2 tsk stark paprika pulver (hade ingen så använde mild paprika pulver och det gick bra det med)

citronjuice från 1/2 citron

1 burk grekisk yougurt

2 vitlöks klyftor

2 msk färsk hackad persilja

blanda allt med en mixerstav, servera med rostat bröd, crackers att dippa med


    


Då jag inte hade så mycket tid innan gästerna skulle komma gjorde jag en enkel servettbrytning

  


blev grillat till middag och till efterrätt blev det kladdkaka med valnötter i och till det lite jordgubbar eftersom de är så suveränt goda just nu - färskplockade på morgonen

 



 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jessica - 27 juni 2012 18:42

               

Av Jessica - 17 juni 2012 16:52

                           

Av Jessica - 15 juni 2012 15:20

                   

Av Jessica - 5 juni 2012 20:51

                                                                    ...

Av Jessica - 17 maj 2012 15:11

                                                            ...

Ovido - Quiz & Flashcards