Direktlänk till inlägg 21 oktober 2010
10-12 bitar |
10 st digestivekex 75 g smör Fylling: 1 påse Santa Maria Tex Mex Caipirinha Drink Mix 200 g philadelphiaost, neutral 3 dl vispgrädde 3 dl florsocker 1 msk vaniljsocker Garnering: Färska jordgubbar och/eller annan frukt och bär TILLAGNING Krossa digestivekexen i en matberedare eller mortel. Smält smöret och blanda det med kexsmulorna. Tryck ut massan i en form med löstag-bar kant (24 cm diameter). Vispa grädde. Blanda grädde, drinkmix, philadel-phiaost, florsocker och vaniljsocker till en krämig smet. Bred ut smeten i formen och ställ cheesecaken i frysen ca 4 timmar. Ta ut cheesecaken ca 15 minuter innan serveringen och garnera den med frukt och bär. |
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 | |||||||
4 | 5 |
6 | 7 |
8 | 9 |
10 |
|||
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 | 17 |
|||
18 |
19 | 20 |
21 | 22 | 23 |
24 | |||
25 | 26 |
27 |
28 |
29 | 30 | 31 |
|||
|